Talloze mogelijkheden met Sunway® rolgordijnen

ingevoerd op 11-01-2019

SUNWAY® rolgordijn met motorbediening

Met één druk op de knop kunnen de rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden. Dit type rolgordijn wordt aangedreven door een accumotor. Een rolgordijn met motorbediening is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

24 Volt motor met slow start en slow stop bediening.

Een accumotor die eenvoudig in gebruik is en makkelijk oplaadbaar door middel van de adapter of een zonnepaneel.

 

SUNWAY® Combi rolgordijn

Indien er genoeg ruimte is, is het mogelijk om twee rolgordijnen achter elkaar te plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie gecreëerd worden met een transparante en een verduisterende stof. Met deze vorm van raamdecoratie heeft u overdag geen inkijk maar wel lichtfiltering, ’s nachts kunt u de kamer verduisteren. Dit is vooral in de zomer, wanneer de dagen lang zijn, zeer praktisch in kinder- en babykamers.

Combineer functionaliteit met creativiteit.
Kies bijvoorbeeld voor een rolgordijn met een transparante dessinstof. Overdag heeft u dan een exclusief dessin gordijn voor de ramen en creëert u een prachtige lichtinval. Combineer dat met een rolgordijn met een bijpassende effen dichte stof en ’s avonds heeft u complete privacy. Er zijn veel combinaties mogelijk. Kijk voor meer mogelijkheden bij de Multivision stoffen. Daar vindt u stoffen in verschillende kleuren, dessins, stofkwaliteiten en transparanties, die perfect met elkaar matchen.

Rol-4 Rol-4
Rol-8 Rol-8
Rol-11 Rol-11
Rol-9 Rol-9