nieuw bij Partners at home: een showroom vol meubels en accessoires


Advies over meubels en accessoires geven we al een flinke tijd. We helpen met (uit)zoeken en bestellen eventueel de gewenste aanwinst(en) op aanvraag. We vonden het daarom de hoogste tijd om een eigen showroom in te richten. De inkoop doen we zelf, zo kunnen we de mooiste items perfect met elkaar combineren. Maak kennis met onze favoriete merken:

LABEL VAN DEN BERG
Het meubelvak zit al drie generaties lang in de familie. En daar zijn ze terecht trotsop. De familie van den Berg ontwerpt tijdloze meubelen met een duidelijke vormgeving. Door het gebruik van unieke natuurlijke materialen creëert het Brabantse meubellabel meubelen die met je meeleven. Elk product heeft een eigenidentiteit en wordt door de jaren heen alleen maar mooier. Een Nederlands merk in hart en nieren.


KEIJSER&CO
Al 15 jaar lang ontwikkelt en fabriceert Keijser&Co stijlvolle maatwerkmeubelen. Hun doel is het creëren van een warm en vooral persoonlijk interieur. Daarom zijn alle meubelstukken van Keijser&Co uniek en op maatgemaakt. Dankzij de vele opties passen de meubelen altijd bij jouw stijl, interieur en wensen.

Ook kennismaken met deze geweldige meubelmerken? Scroll eens rustig door de foto’s op de site of kom vanaf september langs in de showroom. We hebben van beide labels de collectieboeken en materiaalstalen in huis. Neem dus snel contact op. We maken graag een afspraak met je!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”