PARTNERS AT HOME:

PASSIE VOOR INTERIEUR


Ben jij je nieuwe huis aan het inrichten? Of ben je uitgekeken op je huidige interieur? Kan de woon- of slaapkamer wel een restyle gebruiken? Of ben je opzoek naar tips hoe je er binnenshuis één geheel van kunt maken?

Het juiste advies, dat is wat jij nodig hebt. En een flinke dosis inspiratie.

Wees welkom bij Partners at Home. Onze ervaren stylisten staan voor je klaar in onze winkel in Schagen. Hier kom je ogen te kort. Van de exclusieve meubelmerken waar we mee samenwerken, staan hun pronkstukken te wachten om bewonderd te worden.

Onze merken
Onze merken hebben een aantal dingen gemeen. Met ons en met elkaar. Het zijn alledrie Nederlandse familiebedrijven waar inmiddels al meerdere generaties werkzaam zijn. Naast vorm, materiaal en duurzaamheid, speelt comfort een belangrijke rol in de ontwerpen die tijdloos, maar vooral mooi zijn.


We hebben niet alleen een selectie meubels en accessoires, ook de collectieboeken en materiaalstalen hebben we in huis. Bovendien kennen we de mensen achter de merken persoonlijk. Wat je ook bedenkt of door ons laat bedenken, het kan. En het kan ons niet mooi genoeg.

 De inkoop doen we overigens zelf, net als het inrichten van de winkel. Zo kunnen we de mooiste items van onze partners perfect met elkaar combineren en jou laten zien wat wij in huis hebben om het jouwe in te richten. 

Kom langs of laten we afspreken
Gordijnen, behang, verf, verlichting, tafels, zitmeubelen en accessoires. Bij Partners at Home kun je voor elke kamer in jouw woning terecht. Kom kennismaken met onze producten en favoriete meubelmerken. Neem contact op. We maken graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met je door te nemen. Bij ons op de zaak of bij je thuis, net welke plek voor jou fijn is.

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”