op zoek naar advies over Raamdecoratie? gevonden!

Ramen. Ze geven ons een blik naar buiten. Maar ze geven buiten ook een open blik naar binnen. De een vindt dit prettig, de ander wil toch het liefste geen inkijk of zonnestralen in huis. De keuze voor raamdecoratie komt vaak voort uit praktische overweging. Maar het oog wil uiteraard ook wat.

Raamdecoratieis bepalend voor het licht en het zicht en kan een flinke stempel op de sfeer in een ruimte drukken. Start de zoektocht naar de juiste raamdecoratie met een praktische wensenlijst. Lever die bij ons en wij vertalen deze in een op maat gemaakt voorstel.

advies met ervaring

Geen idee wat er allemaal mogelijk is? Wees welkom in onze showroom. In onze ‘SUNWAY Exposure Store’ hangt de meest uitgebreide en recente collectie. Hangt het er niet, dan zijn er collectieboeken voor handen. Van rol- en vouwgordijnen, duettes en houten jaloezieën tot paneelgordijnen.  

Ga jij voor licht of duisternis, voor zon of schaduw? Laat het ons weten en we helpen je bij het maken van de juiste keuze. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Bel 0224 213 554 of vul het reactieformulier in.

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!Onze soorten raamdecoratie

“Kom voor een flinke dosis inspiratie en advies op maat langs in de winkel van Partners at Home in Schagen. Zie met eigen ogen en voel vooral aan alle mogelijke raamdecoraties op de Witte Paal in Schagen. Wij adviseren u er met liefde. Partners at Home: het beste idee voor uw woning!”

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”