Een nieuwe vloer? Gezocht, gekozen en gelegd. Met gemak.

Het is de basis van elk interieur. Het moet een stevige basis zijn. Want het krijgt elke dag rake klappen te verduren. De vloer. Zoveel wensen, zoveel soorten. Begin je keuze bij wat je mooi vindt, maar vergeet niet op de functionaliteit en duurzaamheid te letten.

Ga je voor een houten vloer, laminaat, marmoleum, linoleum, beton, zeil, tapijt of toch iets anders? Bijvoorbeeld een kunststof vloer met de uitstraling van hout? Een gietvloer met vloerverwarming? Of toch liever een warm tapijt in de slaapkamer? Als het om vloeren gaat, is niets onmogelijk. Soms wel onpraktisch, maar ook dat is een keuze.

WELKE VLOER KIES JIJ?

Alle soorten vloeren hebben hun eigen, bijzondere eigenschappen en hun eigenuitstraling. Partners at Home snapt als geen ander dat kiezen lastig is. Gelukkig zijn onze stylisten ervaren specialisten als het gaat om woninginrichting en de bijbehorende vloeren. Ze hebben een grote kennis van wat het beste bij jouw interieurwensen past en ze zijn uiteraard op de hoogte van de laatste trends.


Na het kiezen van een vloer zorgen wij voor de rest. De vloeren-, parket en tapijtleggers en stoffeerders van Partners at Home zijn stuk voorstuk vakmensen. In een mum van tijd is de vloer van je dromen gelegd!

Welke vloersoort heb jij in gedachte? Twijfel je? Laat het ons weten en we helpen je bij het maken van de juiste keuze. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!


PS. Is de vloer gelegd en wel en in gebruik? Dan begint het werk eigenlijk pas. Want dan is het zaak de vloer te onderhouden. Gelukkig heeft Partners at Home een groot assortiment onderhoudsproducten zoals; oliën, wassen en reinigingsmiddelen. Laat je goed informeren, zodat je extra lang van je vloer kunt genieten.


PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

ONZE vloersoorten

Aan de slag

Een goed begin is het halve werk. Na het kiezen van het design en het soort behang, begeleiden we u bij de uitvoering van de klus. Hoe kunt u het beste behangen en wat moet er precies gedaan worden om het oude behang goed te verwijderen? Welke lijm is het meest geschikt voor de te behangen muren? Welke materialen heb ik verder nodig? Het zijn de meest gestelde vragen. Wij hebben het antwoord direct voor u klaar.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”