Laminaat? betaalbare kwaliteit!

Laminaat is jarenlang genieten dankzij het duurzame en slijtbestendige karakter. Partners at Home heeft een enorme collectie en dus de juiste vloer voorelk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een laminaat vloer voor elke kamer, zelfs voor de badkamer.


Quick-Stepen hoomline kliksysteem

Een laminaat vloer plaatsen is eenvoudig dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt snel en is zeer stevig. Plaatsing is kinderspel,z elfs in de kleinste hoekjes van de kamer.

Alle laminaat voordelen op een rij

Met laminaat is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten door het verzegelde oppervlak.

De Quick-Step en hoomline aminaatvloeren van Partners at Home verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. Geen zorgen dus voor kleurverschillen op de vloer bij het verplaatsen van meubels. Door de toplaag is het laminaat vloer bovendien krasbestendig en wel 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder een ‘scratch guard’ toplaag.

Partners at Home laminaat

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”