maak kennis met de veelzijdigheid van glas 

Bij Partners at Home hebben wij zo onze eigen ideeën over glas. Dat glas in raamkozijnen gebruikt wordt, dat ligt voor de hand. Maar glas is op veel meer creatieve manieren te gebruiken. Glas is namelijk bij uitstek een veelzijdige sfeermaker in elke ruimte. Hoe wij dat weten? Uit jarenlange ervaring. We werken maar al te graag met dit prachtige materiaal.

GLAZEN DEUREN. GLAZEN WANDEN. GELAKT GLAS.

Over de soorten glas én het gebruik van glas vertellen graag en veel. Al eens gedacht aan glazen deuren in huis? Glazen (scheidings)wanden of schuifdeuren waarmee je de lichtinval in de ruimte kunt aanpassen? En wat te denken van glas met een kleurcoating als achterwand voor in de keuken? Glas is namelijk super onderhoudsvriendelijk en in bijna elke gewenste (ral)kleur te leveren.

 Maar ook in de badkamer is glas fijn materiaal om mee te werken. We hebben veel en louter goede ervaringen met het inmeten en monteren van profiel loze wanden en cabines. Schuin dak of een muur uit het lood? Zelfs dan is er geen probleem.

Kennismaken met glas en al haar mogelijkheden? Geef ons een seintje en we vertellen je er alles over. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!


“Alles over de mogelijkheden van glas weten? Kom dan voor een flinke dosis inspiratie en deskundig advies op maat langs in de winkel van Partners at Home in Schagen. Wij adviseren u met liefde. Partners at Home: het beste idee voor uw woning!”

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”