glas-in-lood

Laat de oude tijden herleven met glas-in-lood

Het oude ambacht van ‘glas-in-lood’ mag bij een glasspecialist natuurlijk niet ontbreken. Het is dan ook ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Partners at Home. Het mozaïek van glassoorten en kleuren creëert een uniek accent in ieder interieur. Niet alleen in klassieke, maar ook in retro of modernere interieurstijlen geeft glas-in-lood net dat beetje extra.

Glas-in-lood: een ware kunst

Maak je de keuze voor glas-in-lood? Dan zijn er verschillende soorten glas om je keuze te verfijnen. Het ontwerp, de plaats en het lichtinval is medebepalend voor de glaskeuze. Maar ook speelt de prijs uiteraard een rol.

In onze collectie vind je onder andere mond geblazen glas en kathedraalglas. Op basis van jouw wensen doen wij een voorstel voor welk type glas jij het beste kunt kiezen. Vaak worden er overigens meerdere typen glas in een ontwerp verwerkt. Hierover vertellen onze specialisten je met veel plezier meer.

Glas-in-lood kan in bijvoorbeeld ramen en deuren geplaatst worden, maar ook als raamdecoratie of voorzetraam tegen inkijk. Het kan tussen isolatieglas geplaatst worden, waarbij wordt de bijzondere uitstraling van het product gecombineerd met het comfort van deze tijd. Of gewoon dienen als kunst…

 

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar glas →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”