leven als een god in zonnig frankrijk?


Helaas is ons klimaat iets minder zonnig dan aan de Zuid-Franse kust. Wij leven nu eenmaal in een land waar het vaak regent en overwegend koud is. Dat neemt niet weg dat we ook in ons Hollandse klimaat kunnen genieten van het buitenleven. Hoe? Door je tuin of balkon bij je huis te betrekken. Door te investeren in zonwering.

Partners at home heeft een uitgebreide collectie buitenzonwering. Onze stylisten weten precies hoe bijvoorbeeld de tuin zo ingericht kan worden dat je optimaal kunt genieten en je bijna lijkt op een god in Frankrijk.


Bijeen bedrijfspand wil je juist het omgekeerde. Je wilt het binnen aangenaam maken. En ook daarvoor hebben we volop keuze. Wat de wens ook is, wij regelen het voor je.

Kennis maken met onze buiten zonwering en alle mogelijkheden? Geef ons een seintje en we vertellen je er alles over. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!


ONZE buitenzonweringen

Tip over buitenzonwering:

Wanneer u naar de winkel komt, neem dan foto’s mee van uw huis en tuin, dan kunnen wij een betere inschatting maken van uw situatie en u een advies op maat geven.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”