rolluiken


de Rolluiken van Partners at Home : veiligheid en comfort in één

Jouw huis is dé plek waar je je veilig en comfortabel moet voelen. Rolluiken zorgen voor beide. Ze fungeren als een stevig pantser voor het raam en hebben bovendien een verduisterende, geluidswerende én isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten.


Alle voordelen van rolluiken op een rij:

Isolerend, verduisterend, geluidswerend en inbraak vertragend. Een rolluik biedt het allemaal. Rolluiken worden door Partners at Home op maat gemaakt, waarbij demogelijkheden in hoogte en breedte oneindig zijn.

De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat ze onderling zijn verbonden. Bovendien zijnde rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat een rolluik van Partners at Home jarenlang storingsvrij mee.

Met negen verschillende lamelkleuren kun je een weloverwogen keuze maken voor de kleur van het rolluik. Of je nu gaat voorelegant wit, modern antraciet, eigentijds groen of robuust blauw, er is altijd een kleur passend bij jouw smaak. Geef je rolluik een extra persoonlijke tint met de vorm van de omkasting: verrassend schuin of klassiek rond. Geheel volgens de trends van nu.

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar buitenzonwering →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”