tijdloos, stoer en strak:

de Industriële pui van Partners at home

Tijdloos, stoer en strak: het is niet gek dat de stalen pui zo geliefd is. De industriële pui van Partners at Home is ook nog eens uniek in zijn soort. De pui heeft namelijk de uitstraling van een originele stalen taatsdeur (draaideur), maar de techniek en het comfort van vandaag doordat ze is opgebouwd uit het geavanceerde Dormabeslag en zwarte aluminium profielen.

De deur is voorzien van thermisch gehard glas, waardoor het glas nagenoeg onbreekbaar is en daarmee zeer letselveilig. Slaan met de deuren? Vergeet het maar. De zelfsluitende taatsdeuren sluiten altijd zacht door de hydraulische werking van de scharnieren.

Elke deur is standaard voorzien van een robuuste T-greep, en op 90 graden blijven ze naar beide kanten open staan. De verdeling van horizontale en verticale roedes kan naar eigen wens worden ingevuld. Bijna ieder patroon is mogelijk. De taatsdeuren en puien zijn leverbaar in mat/zwart of rvs-geborsteld en zijn ideaal voor een kamer-en-suite of room-in-room waarbij een afsluitbare ruimte in de woonkamer wordt gerealiseerd zonder optisch verlies van ruimte.

Maak kennis met de industriële, tijdloze, stoere en strakke pui en al haar mogelijkheden. Geef ons een seintje en we vertellen je er alles over. Neem snel contact op. We maken graag een afspraak met je!

PARTNERSAT HOME? Hét beste idee voor elke woning!


Kom voor meer informatie langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@partnersathome.nl.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”