Ontdek de Buitenmeubel Collectie van Partners at Home


Stel je eens die zwoele zomeravond voor. Zo eentje die eindeloos voelt. En waarvan je niet wilt dat hij ooit eindigt. Niets is zo fijn dan om dan in je eigen tuin, op het dakterras of in de veranda te zijn. Gewoon in stilte genieten. Of juist met vrienden aan een goed glas. Het ultieme buitenleven, wie wordt daar nu niet blij van?

Bij Partners at Home snappen we dat gevoel maar al te goed. Daarom heten we je van harte welkom om kennis te maken met ons buitenleven.

Op zoek naar comfortabele buitenmeubelen voor die zwoele zomeravond? Op zoek naar een robuuste terrastafel met bijbehorende stoelen voor een fijn diner in de buitenlucht? Onze nieuwe collectie kent een breed scala aan producten. Functioneel, comfortabel, met weinig onderhoud, maar vooral bijzonder en bijzonder mooi. Hoogwaardige buitenmeubels die passen bij elke smaak en elke wens.

Uniek assortiment
Van complete tuinsets tot enkele loungebanken. Van parasols tot buitenverlichting. Daarnaast mogen wij onszelf specialist in zonwering noemen. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij leveren jou het complete plaatje buitenleven.

‍Persoonlijk Advies
Ben je zelf niet zo goed in dat bedenken? Of weet je wat je wilt, maar kun je het niet vinden? Schakel dan de hulp in van onze ervaren stylisten. Met veel liefde, plezier, kennis en kunde staan ze voor je klaar met advies. Samen kijken jullie naar de buitenruimte en samen zetten jullie alle wensen, behoeften en mogelijkheden op een rij.

Witte Paal 300 in Schagen
Kom langs in onze showroom in Schagen en maak kennis met ons buitenleven en met onze buitenmeubelcollectie. Laat je inspireren. Kijk, zie, voel, test en kies.  

Kies voor kwaliteit en stijl. Kies voor duurzaam en bijzonder.
Kies voor buiten genieten van elk moment dat het kan.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”