Een nieuwe impuls in jouw interieur? Tijd voor een (nieuwe) kleur!


Een nieuwe kleur verf op de muur geeft een enorme boost aan het interieur. Maar wil je echt iets anders dan anders, kies dan voor behang. De uitgebreide behangcollectie van Partners at Home kent oneindig veel soorten. Je kunt het niet zo gek bedenken of het is er. Klassieke patronen, in retro kleuren, moderne of abstracte vormen, behang is er in alle soorten en maten. En is dat wat jij zoekt er niet? Dan maken we het voor je. In een thema of misschien welvan je mooiste vakantiefoto?

Jij vraagt, wij draaien. Met gemak. Waarbij de kwaliteit bij ons altijd vooropstaat. Al het behang uit ons assortiment is eenvoudig te verwerken, maar bovenal hufterproof en zal niet snel scheuren.

Nog niet overtuigd of behang wel iets voor je is? Geen idee wat je precies op de muren wilt? En of de muren überhaupt wel geschikt voor jouw wensen zijn? Neem ons mee naar de sfeer die je zoekt. Onze deskundige stylisten zijn ware behangkenners en helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!


Aan de slag

Een goed begin is het halve werk. Na het kiezen van het design en het soort behang, begeleiden we u bij de uitvoering van de klus. Hoe kunt u het beste behangen en wat moet er precies gedaan worden om het oude behang goed te verwijderen? Welke lijm is het meest geschikt voor de te behangen muren? Welke materialen heb ik verder nodig? Het zijn de meest gestelde vragen. Wij hebben het antwoord direct voor u klaar.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”