Creëer een prinsessen- of voetbalslaapkamer in een handomdraai!


Een eigen kamer met vrolijke en kleurrijke muren. In zijn of haar kamertje moet een kind zich veilig en thuis voelen. In een handomdraai is een eigen plek voor de jongste in huis zo gecreëerd. Kinderbehang is er is alle soorten en maten. Of de kleine nu dol is op piraten, prinsessen, dieren, auto’s of voetbal.

Kinderen willen gewoon gaaf behang. Stoer of lief, grappig of retro. Ze willen dat hun slaapkamer de leukste is en dat gaan we voor ze regelen. Partners at Home heeft de leukste collectie kinderbehang. Origineel en kleurrijk met een reuze keuze.

Onze merken kinderbehang
Voca BN, Origin, Eijffinger, Boras tapeter, Kek Amsterdam, Creative Lab Amsterdam, Behang Expresse


‍KINDERBEHANG-TIP:
Bepaal vooraf met je kind wat voor soort kamer hij of zij wil en kijk vast op de website naar de voorbeelden uit de collectie, of haal een paarcollectieboeken. Kom daarna samen naar de Partners at Home winkel op de Witte Paal in Schagen, dan kunnen we snel het juiste behang uitzoeken en direct een passende offerte maken. Dat scheelt een hoop discussie en twijfel en dus tijd ;)


Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar behang →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”