Partners at Home?

hÉt beste idee voor elke woning!

Uitdagingen, daar houden wij van. Dromen en wensen vertalen naar concrete plannen, dat is waar onze stylisten erg goed in zijn. Ze zetten ze niet alleen op papier voor je. Ze hebben een team van vakmensen paraat staan die van aanpakken weet. Een team van ervaren behangers, schilders, vloerleggers en stoffeerders die verstand hebben van klussen. Én, van de juiste producten.

Dus, heb jij verhuisplannen? Wil je al heel lang verbouwen en eindelijk eens knopen doorhakken? Of is je werkplek nodig aaneen restyle toe? Hoe klein of groot de wens ook is, het beste idee dat je kunt hebben is eenvoudigweg contact opnemen met Partners at Home.


Onze werkwijze
Wanneer jij jouw ideeën vertelt, gaan wij voor je aan de slag. We gaan op zoek. Naar de juiste vertaling voor de inrichting die jij wenst. Naar de juiste mensen en materialen, uiteraard met in het achterhoofd de welbekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet.

Aangezien we dé juiste partner zijn voor zowel verf, als behang, raamdecoratie, vloeren, glas, zonwering, deuren, meubels én accessoires, komen we langs om een planning door te nemen en maken een draaiboek. Afstemming met alle verschillende partijen? Dat nemen wij uit handen. Indien gewenst, sturen we ze ook aan.  Zo weet iedereen precies waar ze aan toe zijn. Jij ook.Het huis, wordt thuis

Een totaalpakket, dat biedt Partners at Home. Aan onze klant die de huiskamer wil voorzien van nieuwe kleuren, maar ook aan onze klant die zijn grote woon- en werkboerderij een compleet nieuw interieur wil geven. Zoals gezegd. Uitdagingen, daar houden wij van. Toewerken naar hét ultieme eindresultaat, gebruik makend van onze vakmensen en producten van topkwaliteit.

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Bel 0224 213 554 of vul het reactieformulier in.

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”