Partners at Home! de verfspecialist van de noordkop


Verfsoorten, verfkleuren en verfmerken zijn er in ontelbare variaties. Je laten adviseren door de ervaren specialisten van Partners at Home is dan ook het beste interieuridee dat je kunt hebben.

Na een uitgebreid kleur-, soort en merkadvies kies je de kleur met behulp van kleurstalen. Vervolgens maken we met onze mengmachines exact die kleur. De kleur die bij jou past.


Vakwerk

De eerste stap is gezet. De verfkleur is gekozen. Maar dan begint het echte werk pas. Schilderen. Onze ervaren schilders gaan met veel passie en plezier voor je aan de slag. Ga je zelf de klus klaren? Dan leggen onze vakmensen graag uit wat voor jou de optimale werkwijze is. Ze vertellen je alles over schuren, gronden, hechting, verftechnieken en verfmaterialen. En mocht het nodig zijn, dan komt één van onze schilders gewoon bij je langs om ter plekke te kijken.

Ga jij kleur bekennen? Laat ons het voor maken.
Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

Het huis, wordt uw thuis

De kleur van een muur kan het verschil maken in een ruimte. Maar ook de combinatie van schilderwerk en behang bijvoorbeeld. Het kan het verschil maken in de woonkamer. Meer ruimte of een persoonlijk tintje?
Het is vaak een tijdrovende klus. Om deze te vergemakkelijken heeft Partners at Home een ​deskundig stylist in huis. Deze geeft advies en is op de hoogte van de laatste trends. Met dit kleur- en interieuradvies wordt desgewenst het hele huis aangepakt. Zo wordt het huis uw thuis.​


Partners at Home doet het voor u

U heeft een keuze gemaakt voor uw eigen stijl. Het echte werk gaat beginnen. Gaat u zelf aan de slag, of wilt u toch een deel van de klus uit handen geven? De schilders en behangers van Partners at Home kunnen desgewenst de klus voor u vakkundig uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kies voor gemak en bespaar tijd. Zo kunt u snel van uw thuis genieten!

Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”