Partners at home? Dé buitenverfspecialist van de Noordkop

De eerste indruk van je huis begint met het schilderwerk aan de buitenkant. Dat moet er niet alleen verzorgd en netjes uit zien, het moet ook duurzaam zijn. We leven tenslotte in Nederland waar regen, sneeuw en zon elkaar met enige regelmaat afwisselen. Het hele jaar door. Gelukkig zijn onze buitenverven gemaakt om al deze weersomstandigheden te trotseren.

Wil je de levensduur van je buiten schilderwerk verlengen? Dan is het belangrijk om buitenverf te gebruiken van kwalitatief goede verfmerken. Met de buitenverven van bijvoorbeeld Sikkens, Trimital, Wijzonol, Koopmans, Pure en Little Greene ben je verzekerd van een langdurig resultaat. Wij kunnen het weten, we spreken uitervaring.


Een tip van Partners at Home

Het voorjaar en de zomer zijn dé periodes om het huis en het tuinhout van een beschermende laag buitenverf te voorzien. Voor het beste resultaat is het belangrijk de verf op de juiste wijze en met de juiste gereedschappen aan te brengen. Ga je zelf aan de slag? Dan adviseren we je graag welke verf bij deklus past en wat de juiste werkwijze is.

Laat je het over aan onze vakmensen? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat, gaan onze schilders de steiger op en blijf jij veilig en wel met de beide benen op de grond.OP ZOEK NAAR INSPIRATIE? 

‍Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten en merken buitenverf. Er is dus voldoende keuze. Aan de ene kant is dat super fijn, maar aan de andere kant is een reuze keuze ook lastig. Daarom zoeken we samen naar de juiste verf voor je woning waarbij we je alles vertellen over de laatste trends en de bijbehorende kleuren en verfsoorten. Een eerste indruk is belangrijk, minstens zo belangrijk als de duurzaamheid van het schilderwerk en dat weten de medewerkers vanPartners at Home als geen ander.

Verf te kort?

Verfbestellingen nemen we aan in de winkel. Kom je onverwachts toch een pot verf te kort buiten onze openingstijden? Bestel dan eenvoudig online in onze webshop.

Ga jij kleur bekennen? Laat ons het voor maken.
Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!
Bel 0224 213 554 of vul het reactieformulier in.

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

Lakverf

Strak in de lak
Bekijk alle lakverfen

Grondverf en primer

Grondverf en primer voor buiten
Bekijk alle grondverfen

Dekkende tuinbeits

Dekkende tuinbeits
Bekijk alle beits

Alle verfproducten

Dekkende tuinbeits

Bekijk alle beits

Transparante lak en beits

Bekijk alle lakverfen

Grondverf en primer

Bekijk alle grondverfen
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”