knikarmschermen

Een knikarmscherm? Hét verlengstuk vanje woning!

Knikarmschermen, ook wel terras- of zonneschermengenoemd, zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en het terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt als een verlengstuk van de woning.

Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in huis. In de zomer blijft het heerlijk koel en bespaar je flink wat energie uit doordat ventilatoren niet nodig zijn. Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel je huis als je tuin!


Speciaal op maat gemaakt

Naast de breedte van het zonnescherm is ook de uitval van belang om de juiste keuze voor een zonnescherm te kunnen maken. De uitval is de afstand die het zonnescherm 'uitvalt' vanuit de gevel wanneer het zonnescherm geopend is. De zonneschermen uit de collectie van Verano worden speciaal op maat gemaakt, zo past het zonnescherm altijd precies.


Doekkleuren, zo gek als je maar wilt

De kleur van jouw zonwerende doek is net als de praktische eigenschappen van het zonneschermbelangrijk. Een donkere kleur laat minder licht en stralen door en biedt daarom een betere bescherming tegen UV-straling dan een lichte kleur. Om te bepalen welke kleur het meest geschikt is, kun je in de winkel van Partners at Home alle mogelijke doekstalen zien en voelen. Uiteraard voorzien van persoonlijk advies door een van onze stylisten.


Gemak dient de mens

De bediening van jouw zonnescherm kun je in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Een aantal zonneschermen zijn zelfs standaard voorzien van elektrische bediening, zodat je geniet van optimaal comfort. Naast de bediening zijn er nog meer (luxe) uitbreidingsopties zoals bijvoorbeeld verlichting in de knikarmen.

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar buitenzonwering →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”