glas-/schuifwanden

De buitenlucht doet ons goed en ook de zon is in zekere mate gezond voor ons, maar sommige weersverschijnselen mijden wij liever. Wil je een sfeervolle tuinkamer creëren in jouw eigen tuin, waar jij met vrienden en familie het hele jaar door beschut kunt genieten? Glaswanden zorgen ervoor dat jouw terrasoverkapping op een comfortable manier afgesloten kan worden en jij eerder en langer kunt profiteren van het leven buiten!

Glazen schuifwand Sa Caleta

Geniet van het intense plezier van het leven buiten en profiteer het hele buitenseizoen van een fantastisch terras. Glazen schuifwand Sa Caleta bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar bewegen. De panelen zijn volledig van glas en hebben geen omkadering. Hierdoor ontstaat er een glazen ruimte die beschutting biedt terwijl de inval van het daglicht en uitzicht behouden blijft. De Sa Caleta glaswand houdt wind tegen en verwarmt de ruimte op een natuurlijk door de zon.

Glazen schuifpui Solano

Wil je niet alleen de zijkanten maar ook de voorkant van jouw terrasoverkapping of veranda afsluiten? Of vind jij het belangrijk dat je altijd volledig beschut kunt zitten? Dan is de Solanoschuifpui wat je zoekt! De Solano is namelijk een glazen schuifpui waarmee je de voorkant van jouw terrasoverkapping netjes kunt afsluiten. Gecombineerd met de Serena glasafdichting creëer je zelfs een volwaardige tuinkamer.

Vaste glasafdichting Serena

Terrasoverkappingen en serres vergroten de leefruimte in jouw woning, tuin en op jouw terras. Met de Serena glasafdichting kun je jouw terrasoverkapping of veranda aan de zijkanten afsluiten. Hiermee kun je dus een beschutte ruimte realiseren waarin je het hele jaar door kunt zitten. De Serena wordt uitgevoerd in helder veiligheidsglas om de veiligheid van jou, je gezin, familie en vrienden te garanderen.

Glazen schuifwand Talamanca

Ben je op zoek naar schuivende panelen, maar wil je wel dat de panelen aan elkaar verbonden zijn? De Talamanca schuifwand bestaat uit glazen panelen die dankzij de ingebouwde meenemer aan elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat wanneer jij de glazen schuifwand wilt openen, alle volglazen panelen meebewegen. Hierdoor kun jij in één beweging de afsluiting van jouw terrasoverkapping of balkon openen of sluiten.

Glazen vouwwand Moli

Vouwwand Moli is de oplossing voor iedere terrasoverkapping of ieder balkon. De speciale vouwende constructie met meeneemfunctie zorgt ervoor dat krachten op jouw terrasoverkapping worden vermeden. De panelen van vouwwand Moli bestaan uit gelaagd glas en zijn zowel naar links als naar rechts open te vouwen. De wind wordt tegengehouden en de glazen ruimte wordt op een natuurlijke manier verwarmd door de zon. Kortom: altijd heerlijk genieten dus, op jouw terras of balkon!

Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar buitenzonwering →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”