screens

De screens van Partners at Home: verrassend effectief!

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlak hangende zonwerende stof. Deze zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de screens extra windvast. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!

Partners at Home biedt een uitgebreide collectie screens. Van standaard screens, Ritzscreens en tot een verduisterend screen. De standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De Ritzscreens zijn van topkwaliteit en extra windvasten het verduisterende screen wordt aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval.

Partners at Home screens


Alleen maar voordelen

Standaard screens zijn beschikbaar in diverse afmetingen. De breedte en hoogte zijn van belang om de juiste keuze te kunnen maken. Bij Partners at Home maken we de screens met liefde ook op maat. Denk hierbij ook aan de kleur!

Screens zijn multifunctioneel. Zo is een screen niet alleen een functionele oplossing voor het raam, maar kun je een screen ook prima toepassen in een terrasoverkapping. Creëer privacy, maar zorg ook voor optimale zonwering tijdens warme dagen.

Een standaard screen wordt elektrisch bediend meteen fluisterstille motor. Wil je extra comfort? Kies dan voor een afstandsbediening om de screens op afstand te openen of te sluiten.

 

Welke uitdaging geef jijons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar buitenzonwering →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”