douchewanden


Glas in je badkamer? dat scheelt een hoop ruimte.

Partners at Home is gespecialiseerd in het inmeten en monteren van zogenoemde ‘profielloze’ wanden en cabines. Op zoek naar een glazen douchewand of een volledig glazen cabine ,maar je hebt een schuin dak of een muur uit het lood? Geen probleem. Wij maken glazen douchewanden volledig op maat. Kom naar de winkel en ontdek de diverse doucheopstellingen.


Enorm veel variaties mogelijk

Glazen douchewanden bieden belangrijke voordelen. Ze scheppen ruimte en bieden een open zicht in de ruimte. Of ze schermen een ruimte juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Sfeervol, verassend en veilig gehard.

Onze glazen douchewanden worden afgewerkt aangeboden en kunnen worden toegepast voor diverse nissen en of doucheopstellingen. Partners at Home levert de wanden geheel op maat gemaakt en volgens jouw wensen.

Dankzij het hoogwaardige beslag en de diverse glassoorten zijn de variatiemogelijkheden talrijk. En tegen scherpe en aantrekkelijke prijzen. Gemakkelijk online te bestellen met korte levertijden. Glazen wandenzijn verkrijgbaar in de volgende glassoorten: blank glas, satijnglas, melkglas weg! en gekleurd glas. Extra: brons grijs en antraciet

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar glas →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”