glazen deuren

Op zoek naar een veilige, mooie en praktisch glazen deur? Gevonden.

Een deur van glas geeft sfeer en vorm aan een woonruimte. Met een glazen deur sluit je ruimtes transparant af en creëer je een ruimtelijk effect in een woning of kantoor. De glazen deuren uit de collectie van Partners at Home zijn vervaardigd uit 8millimeter gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (NEN 3569).

Ruimte en meer daglicht? Kies een gehard glazen deur!

Een passende glazen binnendeur is vaak lastiger te kiezen dan het uitzoeken van een buitendeur. Dit komt doordat een binnendeurgoed moet passen bij het volledige interieur. Een glazen binnendeur geeft veel daglicht en ruimte. Je ziet al snel een open geheel ontstaan tussen de verschillende ruimtes.


Gehard glas?

Gehard glas is een glassoort dat door verhitting(600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt. Een deur van gehard glas is stijlvol, modern en veilig. Het geharde glas zorgt ervoor dat de deur niet zal breken. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk en de diverse glassoorten zijn de variatiemogelijkheden talrijk. Elke maat is mogelijk. Partners at Home levert glazen binnendeuren geheel op maat en volgens jouwwensen.

Welke uitdaging geef jij ons? Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar glas →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor elke woning!”