kies een houten vloer en sla de plank nooit mis.


Kiezen voor een houten vloer is een duurzame keuze. Houten vloeren kunnen veel verdragen, beschadigingen zijn eenvoudig te repareren en, mits ze goed onderhouden wordt, gaat de vloer jarenlang mee. Hout is een natuurproduct en dat maakt het uniek.

Onze stylisten het er unaniem over eens: door de ontelbare mogelijkheden passen houten vloeren bij elke stijl. Hout heeft een warme, maar eigentijdse uitstraling. De keuze van de afwerking, kleur en sortering bepalen het uiteindelijke eindresultaat.  

Die keuze zal echter niet gemakkelijk zijn. We beginnen dan ook met alle wensen op een rij te zetten, om daarna samen de meest passende houten vloer uit te zoeken. Modern of klassiek? Retro of een strak design? Vraag onze woonspecialisten naar alle mogelijkheden. Stel je vraag in de winkel van Partners at Home aan de Witte Paal in Schagen. Je bent meer dan welkom.

 

Finishing touch

De vloer ligt, maar er mist nog iets… Partners at Home heeft een zeer uitgebreide collectie plinten en profielen voor dé finishing touch. Naast de praktische voordelen van plinten, gelden zij tevens als verfraaiing voor de vloer.  In onze collectie vind je plinten in vele soorten en maten.

 

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”