Marmoleum: een oer-Hollands natuurproduct!


Marmoleum is eigenlijk een merknaam. Het is de naam die de oudste en grootste linoleumfabrikant (Forbo) uit Assendelft aan deze meest duurzame vloer ooit gemaakt heeft gegeven. Marmoleum vloeren zijn gemaakt van louter duurzame grondstoffen en is 100% biologisch afbreekbaar.

Naast het duurzame karakter, is marmoleum ook nog eens heel praktisch en onderhoudsvriendelijk. Het kan tegen een stootje en vormt een ideale combinatie met vloerverwarming.

Waar niet?

Eindeloos veel combinatiemogelijkheden in patronen en figuren, dat typeert marmoleum. Forbo's marmoleum collecties worden gepresenteerd in een reeks van verschillende ontwerpen en kleuren, allemaal keurig op elkaar afgestemd. Zo ook in verschillende formaten en tegels. De stylisten van Partners at Home zijn marmoleum deskundigen te noemen. Schroom niet en vraag hen het hemd van het lijf over dit geweldige Noord-Hollandse product.

Marmoleum? Uniek, levendig, milieuvriendelijk en geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor!


Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”