Een tapijt? Nee, een karpet!

Ze worden vaak door elkaar gebruikt, de begrippen ‘karpet’ en ‘tapijt’. Er is echter wel een degelijk verschil. Waar een karpet puur voor de bedekking van vloeren wordt gebruikt (met de definitie: ‘een losliggend vloerkleed’), kan een tapijt ook voor wanddecoratie gebruikt worden. Karpetten zijn weer helemaal terug van weggeweest en vallen op door de ruimt een luxe uitstraling die ze bieden. De karpetten van Partners at Home zijn oprecht een decoratieve warme aankleding voor jouw woning.

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat maakt de zithoek compleet. De verschillende meubels worden verbonden tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met bijvoorbeeld een harde vloer en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte. Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

Waarom een karpet?

Een karpet geeft de ruimte een luxe uitstraling. Ook biedt een karpet warmte als je het nodig hebt. De sterk decoratieve eigenschappen van een karpet komen goed naar voren in de uitgebreide collectie moderne karpetten van Partners atHome. Allemaal sterke merken met een eigen, eigenzinnig karakter met als uiteindelijke doel het verfraaien van de ruimte. Vraagt gerust in de winkel naar de mogelijkheden en de prijzen van onze exclusieve karpetten, of vul het reactieformulier in op onze website!

 

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”