duurzame kwaliteit + ontelbare mogelijkheden = een PVC vloer


Is vloerverwarming de wens? Maar ben je ook erg gecharmeerd van de houten vloer van de overbuurman? Dan is een PVC vloer dé oplossing. De hout-, maar ook steeneffecten zijn verbluffend gedetailleerd.Door de geavanceerde druktechniek kunnen terugkerende patronen bovendien vermeden worden en hebben de PVC vloeren van Partners at Home een unieke en natuurlijke look.

De PVC-vloeren zijn voorzien van een slijtvaste en vlekbestendige ‘Protectonite PU-beschermingslaag’ waardoor ze waterafstotend en krasbestendig zijn. Daarnaast bieden ze ook een uitstekende schok- en slipweerstand, zijn ze geluiddempend en super hygiënisch doordat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. PVC vloeren zijn bewust ontwikkeld voor intensief gebruik.

De look? De keuze is aan jou.

De uitgebreide collectie van Partners at Home biedt een schat aan keuze. PVC vloeren zijn leverbaar in planken- of tegeldessins. Echt, maar toch kunststof. Makkelijk bij het creëren van patronen in vloeren en uitermate geschikt bijvloerverwarming. Eik, den, teak, esdoorn, iep en het exotische en felbegeerde wengé, je vindt het allemaal terug in ons assortiment. De steeneffecten omvatten de populaire lei- en granietafwerkingen, kalksteen, arduinsteen en beton. Kun jij nog kiezen?

Partners at home pvc vloeren

De voordelen van een PVC-vloer

- waterafstotend
- krasbestendig
- onderhoudsvriendelijk
- geluids-en warmte-isolerend
- betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15jaar
- nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen

Bovendien bestaan deze producten voor  tot  50% uit gerecycleerde materialen.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”