De trap in een handomdraai weer als nieuw!

‍Het is een duidelijke trend. Steeds vaker krijgt de trap dezelfde look als de vloer, zodat beide mooi in elkaar overlopen. Zo kan een trap worden gerenoveerd of gemaakt met houten treden en stootborden, in betonlook en vinyl, maar je kunt de trap ook (laten) schilderen of bijvoorbeeld stofferen met een traploper gemaakt van tapijt naar wens.  

Is de keuze gevallen op een PVC-vloer? Dan kunnen onze vakmannen deze precies uitsnijden op de treden en werken ze dit af met een (nagenoeg onzichtbare) strip.

Ben je echt op zoek naar iets bijzonders? Stoffeer de trap dan met leer. Een prachtig natuurproduct waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Leer kan op zowel op een open, als op een dichte trap. Er zijn leersoorten te over, uitvoerbaar in elke gewenste maatvoering hoeken en randen voor een strakke doorloop.  


EEN HANDJE NODIG?

Wil je de traprenovatie laten doen? De professionele trapleggers van Partners at Home regelen het snel voor je. Het zijn stuk voor stuk vakmannen die nauwkeurig werken, flink wat ervaring hebben en altijd garantie leveren op het geleverde werk. Zo ben je er zeker van dat jouw trap er weer prachtig uitkomt te zien. Jouw trap in een handomdraai weer als nieuw!  

partners at home vloeren traprenovatie


partners at home vloeren traprenovatie


Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!


Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”