Ouderwets, zo'n tapijtje? Niets is minder waar…

Waarom kiezen voor tapijt? Heel simpel. Geen enkele vloer biedt zoveel mogelijkheden als tapijt. Partners at Home levert tapijt in ontelbaar veel kleuren, structuren en dessins. Het kan bovendien in elk gewenste vorm worden gemaakt. Met tapijt kun je dus alle kanten op.

Tapijt is een zachte vloer, die een luxe uitstraling heeft en zorgt voor comfort. Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Even snel naar boven rennen via de trap? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert, geluid dempt en uitglijden voorkomt.

Partners at Home heeft een grote collectie top merken in de collectie. Onder andere : Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor, Nouwens Bogaers, en nog veel meer!

Ga je voor een warme en natuurlijke look in huis? Denk dan eens aan een tapijt of vloerkleed van wol of puur katoen. Met sisal of kokos creëer je juist een stoere sfeer. Er is ook veel verschil in tapijtstructuren, zoals velours bouclé.

Vraag onze stylisten om advies. Zij zijn de ware kenners en weten precies wat bij je past. Een tapijt is er namelijk in vele vormen, maten en materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vierkant vloerkleed bij het zitgedeelte of een speelse ronde vorm naast het bed. Van elk uni of gedessineerd tapijt kunnen wij een vloerkleed op maat maken met een afwerking die je aanspreekt, zoals met band, bies of gefestonneerd.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar vloeren →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”