Rolgordijnen. Puur functioneel? Of wil het oog ook wat?

We zien haar het liefste elke dag van het jaar, de zon! Maar toch willen we haar zonnestralen niet altijd binnen laten. Of niet allemaal tegelijk, slechts een paar. Rolgordijnen helpen ons dan een handje.

Maar waar rolgordijnen voorheen vooral functioneel werden ingezet, is er tegenwoordig een ruime keus aan materialen en kleuren waardoor rolgordijnen een mooie sfeer in huis kunnen geven. Ze zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en leverbaar in elke gewenste kleur.

Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur, zoals wit, beige of lichtgrijs, om een rustige basis te creëren. Maar met eenrolgordijn kan ook een opvallend accent toegevoegd worden het interieur door te kiezen voor een felle kleur, zoals rood, geel of blauw. Maak je rolgordijn af en uniek door bijvoorbeeld voor een schulprand te kiezen.

Voor elke plek een passende rol

Rolgordijnen zijn niet alleen ideaal voor dat ene accent in de woonkamer of keuken. Maar door het gebruik van verduisterende stoffen, ook heel geschikt voor de slaapkamer. Het grote voordeel van een rolgordijn is dat het iedere gewenste hoogte afgerold worden. Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en privacy.

Ook zijn er oplossingen voor deuren met een raam.Een rolgordijn met spandraden bijvoorbeeld. Hiermee blijft de rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Dubbel en dwars: de eclips duorolgordijn

Op zoek naar de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit? Gevonden!Eclips rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Dankzij de twee lagen stof, kan er oneindig gespeeld worden met het design en daarmee met het lichtinval. EenEclips duo rolgordijn is ideaal voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en op kantoor.

Modellen & Functionaliteit

Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing:
- de design-techniek van het standaard Sunway rolgordijn is slank en compact.
- het standaard rolgordijn wordt geleverd met metalen designsteunen, uitgevoerd in pearlchrome met grijze, witte of zwarte accenten.
- de comfortabele bediening van deze raamdecoratie wordt gecompleteerd met een metalen ketting.
- de hoogwaardige materialen zorgen voor een chique uitstraling.
- Sunway biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen zoals Velux en Fakro.
- in onzeDigiStudio herkent u de stoffen die geschikt zijn voor dit systeem aan het dakraam-symbool.
- het LiteRise rolgordijn wordt bediend door middel van de onderlat. Hierdoor komen kinderen niet in aanraking met bedieningskettingen.
- het Smart rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openstaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.
- met ééndruk op de knop kunnen de rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”