privacy, sfeer en toch veel licht? vitrages is het antwoord


De ramen in huis geven licht en sfeer. Dat vinden we over het algemeen fijn. We houden er van om naar buiten te kijken, maar dat anderen naar binnen kunnen kijken vinden we vaak  iets minder prettig. Vitrages zijn hier de oplossing voor. De privacy wordt gewaarborgd, terwijl je overdag toch gewoon naar buiten kunt kijken. Ook het zonlicht blijft gewoon naar binnen stralen, het wordt alleen enigszins getemperd.

anno nu is de keuze reuze

Vitrages bestaan al vele jaren. Maar waar ze vroeger vooral functioneel warenen er slechts een beperkte keus was uit een paar soorten witte, lichtdoorlatende stoffen, is een vitrage anno nu niet alleen maar functioneel maar ook decoratief. Er zijn gelukkig veel meer verschillende soorten vitrages te verkrijgen. Zelfs gekleurde of met een ingeweven patroon. Er is dus altijd weleen vitrage te vinden die voldoet aan jouw wens en die past in je interieur.

Advies over vitrages

Laat onze stylisten je hierbij helpen. Zij weten als geen ander jou het juiste advies te geven over de meest geschikte vitrages voor bijvoorbeeld je woonkamer. Ze laten je graag alle mogelijkheden en te maken combinaties met andere raamdecoraties zien! 


Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”