een ander woord voor luxaflex? juist, Jaloezie

Op zoek naar iets praktisch, maar toch veelzijdig en mooi? Op zoek naar een jaloezie dus. Jaloezieën zijn er in ontelbare varianten. De keuzevrijheid is enorm. De horizontale lamellen zijn handmatig verstelbaar en te bestellen in diverse maten, van 16mm tot zelfs 70mm. Ook het soort materiaal bepaal je zelf. Kies je voor hout, aluminium of juist stof? Wil je een retrosfeer in huis, of juist een strakke moderne woning? Jaloezieën kun je perfect laten aansluiten bij je interieur.

Door te kiezen voor jaloezieën, kies je tevens voor een praktische zonwering. Je regelt en doseert zelf het lichtinval waardoor je geniet van natuurlijk licht aan de ene kant en privacy en zonwering aan de andere.

Een ander woord voor luxaflex

Jaloezieën zijn beter bekend als ‘Luxaflex’. Dit is echter een merknaam van de eerste fabrikant en anno nu nog steeds merkleider in Nederland. Bij Partners at Home zijn er prachtige merken waaruit je kunt kiezen Onze jaloezieën zijn van Sunway, Jasno, Wehlton en Zonnelux.

Horizontale jaloezieën

Het kleurbeeld is eigentijds, met veel naturellen en frisse kleuren. Sommige lamellen hebben een bijzondere finish met bijvoorbeeld met hout of glanseffect. Er zijn effen lamellen en lamellen met prints. Ook is het mogelijk om voor een decoratieve perforatie te kiezen. Een reuze keuze dus!

Verticale jaloezieën

Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Partners at Home biedt verticale jaloezieën van verschillende materialen:textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”