de meest uitgebreide collectie plisségordijnen? die vind je natuurlijk bij Partners at home


De Franse naam van deze gordijnen zegt het al, het zijn gordijnen met plooien in de stof. Plooien die zorgen voor het typerende harmonica-effect van, juist plisségordijnen. Partners at Home heeft één van de meest uitgebreide collecties plisségordijnen in de Noordkop. Enchanté plissé!

Het plisségordijn kent oneindig veel verschillende uitvoeringen waardoor het een van de meest breed toepasbare vorm van raamdecoratie is. Het plisségordijn ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen, passend bij elke interieurstijl.


Topdown en bottomup

Het grote voordeel van plisségordijnen is dat je ze zowel vanaf de bovenkant, als vanaf de onderkant kunt openen en sluiten. Top-down en bottom-up noemen we dat.Zo kun je zelf het perfecte evenwicht vinden tussen privacy, licht en uitzicht.Ze zijn de ideale oplossing wanneer je veel licht in de ruimte wilt behouden, maar wel gesteld bent op privacy.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”