beestjes naar buiten, frisse lucht naar binnen? plaats een Hor!


Niets fijners dan op een mooie zomeravond een fris briesje door de slaapkamer te voelen waaien. Maar met dat briesje komen helaas ook beestjes naar binnen.Een hor voor het raam of de deur biedt de oplossing. Beestjes naar buiten en frisse lucht naar binnen!

Meten is weten
Bij Partners at Home hebben we een uitgebreid assortiment horren. En dat is niet voor niets. Het is belangrijk dat horren precies passen op de plek waar je ze wilt plaatsen. Of dit nu een dakraam is op zolder, of een achterdeur. Aan een klein gaatje hebben insecten al genoeg om gezellig naar binnen te lopen of te vliegen.

Rolhor
Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt vooreen geluidsarme bediening.

Inzethor
Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Vaste hor
Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijn diepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Rolhordeur
Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.


Hordeur & horren tip:

Naast de maatvoering kun je ook kiezen uit diverse typen gaasdoek en zelfs de kleurstelling van de hor.
Denk dus vooraf goed na over je wensen en wees nauwkeurig bij het opmeten.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!


Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”