al kennis gemaakt met onze shutters? Dé trend van dit moment?

Van oudsher bedoeld om een raam hermetisch af te sluiten, zijn shutters dé trend van nu. Nog steeds hebben ze de mogelijkheid om ramen af te sluiten, maar vormen tegenwoordig een sfeervolle blikvanger. Met shutters haal je iets bijzonders in huis.

COMFORT
Shutters zijn niet zomaar raamdecoratie. Doordat ze op maat worden gemaakt, zijn ze altijd precies passend en sluiten ze het raam volledig af. Dit geeft shutters een isolerende werking waardoor ze ervoor zorgen dat in de winter de warmte lekker binnen blijft en zomers zorgen voor een fijn koel huis.

Kind- en allergievriendelijk Naast het feit dat ze prachtig zijn, kennen shutters nog een fijn voordeel. Ze zijn makkelijk schoon te houden. Simpelweg een licht vochtig doekje over de lamellen en alle stof verdwijnt. Wel zo prettig bij allergieën. Bovendien zijn shutters zeer kind vriendelijk. Zo zitten er geen touwtjes aan waar kinderen in vast kunnen blijven zitten en de lamellen zijn eenvoudig te bedienen waardoor een kind er aan kan zitten zonder het kapot te maken.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!

PARTNERS AT HOME? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”