nieuwe Gordijnen koen? Creëer je eigen uitzicht!


De ‘good old’ gordijn heeft wellicht een wat oubollig imago, maar vergeet niet dat gordijnen dé perfecte oplossing zijn om elke kamer op een eenvoudige wijze snel te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Op de donkere en koude avonden die Nederland helaas rijk is, is het belangrijk om het warm in huis te houden. Gordijnen doen dat voor je.

kijken, Kiezen…

De keuze voor gordijnen, een andere raamdecoratie of een combinatie is een belangrijk een een sfeerbepalende keuze. Het begint met de ruimte en de functie ervan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gordijnen voor de slaapkamer? Denk dan goed na of verduisterende materialen zijn gewenst of dat ze juist licht moeten doorlaten. Voor de woonkamer is het materiaal van belang, maar denk ook na over de lengte. Wil je graag gordijnen tot op de vensterbank of juist tot op de vloer?

… en kopen

Eris dus voldoende keuze en dat is fijn. Het kan alleen wel lastig zijn de juiste keuze te maken. Kom daarom eens langs in onze winkel aan de Witte Paal in Schagen. Je vindt er volop inspiratie. Bovendien staan onze specialisten voor je klaar met een kop koffie en het juiste advies.

Samen zoeken we naar de juiste decoratie. We vertellen graag over de laatste trends op het gebied van woninginrichting.Sfeer in huis is belangrijk en dat weten het team van Partners at Home als geen ander.

Partners at Home verkoopt gordijn- en vitrage uit de collecties van:

Artelux, De Ploeg, Eijffinger, Silvera, Loft 79, A house of Happiness, Your Edition en DOTT.

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het onsen wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”