kies je voor sfeervol en toch praktisch? dan kies je voor Vouwgordijnen van Partners at Home

De sfeer in huis maakt het huis tot een thuis.Echter voor een kleiner huis of smallere kamer moet de raamdecoratie ook praktisch zijn. Vouwgordijnen zijn dat. Ze zijn eenvoudig te monteren, makkelijk in gebruik en nemen veel minder ruimte in dan het standaard gordijn.Een groots voordeel van vouwgordijnen is dat ze wel het raam, maar niet de radiator bedekken. Spelen met licht levert in dit geval ruimte op.

Een vouwgordijn past in uiteenlopende interieurs.Vooral in kleinere woonkamers met smalle ramen komen ze mooi uit. Er zijn mooie combinaties te maken met overgordijnen. Maar vouwgordijnen kunnen ook verduisterd werken wanneer ze gevoerd worden.

Maatwerk

Heb je een bepaalde stof gezien geheel in de stijl van jouw huis? Dan maken we een vouwgordijn op maat voor je. Onze stylisten adviseren je graag. Met de grootse collectie vouwgordijnen van Partners at Home ben je altijd aan het juiste adres!

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!
Partners at Home? Hét beste idee voor elke woning!

Terug naar raamdecoratie →
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”