Keijser&Co

Het label Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert stijlvolle maatwerkmeubelen. Hun doel is het creëren van een warm en vooral persoonlijk interieur. Alle meubelstukken van Keijser&Co zijn uniek in zijn soort. Dankzij de vele opties passen de meubelen altijd bij jouw stijl, interieur en wensen. Maatwerk is hun kracht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Keijser&Co werd in 2005 opgericht door Aard Keijser en Lonneke van der Weyden. Voordat ze hun krachten bundelden, waren ze beiden al geruime tijd actief in de wereld van het interieur. Aard werkte 20 jaar in het familiebedrijf Novio Forum, een Nijmeegse groothandel in meubels. Lonneke deed na haar Textiel Management Opleiding (TMO) veel ervaring op met styling en vormgeving bij het Engelse stoffenhuis Romo. Samen zijn zij de drijvende kracht achter Keijser&Co.

Maak kennis met de collectie van KEIJSER&CO. Maak kennis met een buitengewoon goed merk die alles in huis heeft.

Terug naar meubels & accessoires →
No items found.
“Kom voor een flinke dosis inspiratie en deskundig behangadvies op maat langs in de winkel van Partners at Home in Schagen. Wij adviseren u graag. Partners at Home: het beste idee voor uw woning!”

Partners at Home: het beste idee voor uw woning!”