18.9.20

Glas in de deur?

Een deur van glas geeft sfeer en vorm aan een woonruimte. Met een glazen deur sluit u ruimtes transparant af en cre�ert u een ruimtelijk effect in een woning of kantoor. De glazen deuren uit het programma van Partners at Home zijn vervaardigd uit 8 millimeter gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen (NEN 3568).

Ruimte en meer daglicht? Kies een gehard glazen deur!

Een passende glazen binnendeur is vaak lastiger te kiezen dan het uitzoeken van een buitendeur. Dit komt doordat een binnendeur goed moet passen bij uw interieur. Een glazen binnendeur geeft veel daglicht en ruimte. U ziet een open geheel ontstaan tussen de verschillende ruimtes in uw huis.

Gehard glas?

Gehard glas is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt. Een deur van gehard glas is stijlvol, modern en veilig. Het geharde glas zorgt ervoor dat uw deur niet zal breken! Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk en de diverse glassoorten zijn de variatiemogelijkheden talrijk. Elke maat is mogelijk. Partners at Home levert glazen binnendeuren geheel op maat en volgens uw wensen.

 

�Kom voor advies op maat langs in de winkel van Partners at Home in Schagen. Wij adviseren u graag. 

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”