2.7.21

Shutters en houten jaloezieën ideaal voor de badkamer

Shutters of houten jaloezieën in de badkamer? Een perfecte combinatie! Met JASNO shutters en houten jaloezieën (blinds) geef je de badkamer een prachtig gezicht en krijg je van de mooie ruimte dat heerlijke, ontspannen wellness-gevoel. De spatwater-proof shutters en vocht-bestendige houten jaloezieën zijn ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters

De Aqualine shutters zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, sterker nog, deze shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof en zijn spat-waterproof. Aqualine shutters kunnen ook op speciale raamvormen of draai-kiepramen worden geplaatst. Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Liever houten (Primewood) shutters in de badkamer? Deze shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Let er wel goed op dat er dan voldoende geventileerd wordt, anders vervalt de garantie op de lak van de shutters.

Geen zorgen over vocht met JASNO blinds

De houten jaloezieën van JASNO zijn behandeld met een speciale lak of olie. Dankzij deze vocht-bestendige kwaliteiten kun je de JASNO blinds prima toepassen in je badkamer of wellness-ruimte. In tegenstelling tot de Aqualine shutters, mogen de houten jaloezieën niet in direct contact met spatwater staan, maar condens kunnen de houten jaloezieën prima hebben als je de ruimte maar goed ventileert.Bron: Jasno


Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”