27.1.21

Allura PVC stroken

Allura PVC stroken

Soms wil je iets extra�s doen voor je huis. Of je vloer is gewoon aan vervanging toe. Kies dan voor een vloer die helemaal past bij jouw stijl. Allura van Forbo heeft veel keuze in hout- en steenlook vloeren. Die zijn praktisch en niet van echt te onderscheiden. Geen enkele andere pvc stroken- en tegelcollectie is zo veelzijdig als Allura. De collectie is beschikbaar in vele varianten. Voor alle mogelijkheden, neem contact op met Partners at Home.

Ieder moment mooi en praktisch

Rustgevend, comfortabel en praktisch
In je huis kom je tot rust. De dag begint met een ontbijtje, de ochtendzon en muziek op de achtergrond. Dit is zo�n moment dat alles in huis klopt. Bij zo�n rustgevende plek hoort ook een rustgevend interieur, met een mooie vloer. Allura pvc stroken bijvoorbeeld. Je hebt veel keuze in kleur, formaten en legpatronen, zoals halfsteens, wildverband, visgraat of Hongaarse punt. Ze zijn allemaal zo natuurgetrouw dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. En ook nog eens heerlijk comfortabel en praktisch. Over deze vloer hoef je je geen zorgen te maken, daar mag op geleefd worden!

Van visgraat tot tegels
Het fijne van de Allura collectie is dat deze bestaat uit 25 verschillende dessins: hout en steen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals lange, brede of smalle planken, Hongaarse punt, visgraat, stroken en tegels. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in loslegsystemen. Denk bijvoorbeeld aan Click Pro, Flex en Ease. Die kun je makkelijk verwijderen als je ooit een nieuwe vloer wilt. Je vindt dus altijd jouw droomvloer. Als je een vloer wilt die prachtig en praktisch is, is dit het moment om voor Allura te gaan. 

Warme voeten
Anders dan hout of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Dat zit 'm in de isolerende werking. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Nooit meer koude voeten dus.

Strak in vorm
We hebben veel aandacht besteed aan maatvastheid. Dankzij de unieke flextechnologie blijft Allura strak in vorm. Zo strak dat je Allura door het hele huis kunt leggen. Dus ook in de keuken en elke andere ruimte. En stoelpoot-indrukken (of die van hoge hakken) zijn verleden tijd. Jouw vloer blijft mooi!

Stil
Allura dempt contactgeluid. De vloer zorgt letterlijk voor een stiller huis. En dat is ook iets waar papa's en mama's blij van worden. Want stil spelen bestaat niet.

Levensecht
Allura stroken en tegels zijn niet van echt te onderscheiden. Elke strook en tegel is uniek. Het natuurlijke reli�f, de v-groef en matte afwerking zorgen daarvoor. Je ziet en voelt aan alles de kwaliteit. Zo heb je een natuurlijke look en tegelijkertijd het gemak in onderhoud.

 

Bron: Forbo

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”