25.6.21

Loft79- collectie City Chique

City Chique

Toegankelijke luxe van internationale klasse, maar dan voor thuis krijgt een vervolg. City Chique by Loft79 staat ook voor stijl en comfort. Een aanvulling die de Loft79 collectie recht doet. Met aandacht voor rijke structuren en het kleurenpalet van nu dat bestaat uit dramatische maar verfijnde paletten die linken aan edelmetalen, gesteenten, houtsoorten, elementen uit de grootsheid van de natuur! Maar ook aan eerlijke – no nonsense - materialen als beton, staal en onbewerkte muren.

Modisch maar praktisch

De City Chique collectie is modisch maar praktisch is. Ze straalt luxe en klasse uit en doet vermoeden zeer delicaat te zijn maar daar maakt Loft79 het verschil. Zonder afbreuk te doen aan het hoogwaardige plaatje zijn de stoffen easy to go. In veel gevallen wasbaar, soepel vallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. Loft79 designers ontwerpen met in hun achterhoofd de lifestyle van de young urban professional. De collectie is dan ook geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door haar internationale uitstraling maar een belangrijk uitgangspunt is altijd gemak. Een zorgeloos gordijn dat goed hangt en betaalbaar is. Dat maakt dat je, je iedere dag weer opnieuw thuis voelt.

Royce

Royce is een bijzonder open doek. Bijna futuristisch te noemen, in zilvergrijs, in stoer contrast met hard staal. Of warm toffee prachtig te combineren met brique en koper. Een stoer doek met een vrouwelijke touche. En de monotone herhaling zorgt voor rust en eenheid. Een eye-catcher voor je interieur.

Westend

Westend vertelt een verhaal als een onbewerkte muur die verhalend kan zijn. Een all over tekening, ondefinieerbaar en heel subtiel verweven. Een licht en luchtig doek, of heel warm en dramatisch. Het is maar net waar je voor kiest in deze chique kleurenreeks.

City chique gevoel

Het kleurenpalet varieert dit seizoen van zacht blond naar warm koper en brique tot contrasterend hard staal. Dramatische kleurenpaletten zorgen voor een heus City Chique gevoel, we doelen daarmee op diepe kleuren, kleuren die spreken en duidelijk een statement maken. Edel-metaalkleuren verweven in abstracte kleurenpracht, gehavende muren die jaren hebben overleefd gevangen in structuren en interieur kleuren. Daarmee onderstrepen we nog eens dat City Chique gevoel, onderscheiden en maken de collectie daarmee compleet. De gemarmerde kleurschakeringen zijn deze collectie niet weg te denken. Ze ademen luxe uit, passen feilloos binnen dit thema, de Loft79 designers vertaalden het gevoel in de structuren en kleurschakeringen.

Bron: Loft79

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”