16.4.21

Icons - Coming soon

Icons charmeert door haar veelzijdigheid aan materialen; stuk voor stuk vaste waarden in het interieur zoals segrijnleder (galuchat), boucl� stof, metaalaccenten of rotan. De toepassing van deze evergreens op de muur is echter uiterst verrassend en origineel. Typerend zijn de diverse geometrische patronen die een opvallend blokkenmotief naar voren schuiven. Niet alleen de warme materiaalmix is een verrassende factor, ook de vari�rende lichtinval en het spel van mat en glans geven een extra luxueuze dimensie.

Curve Ronde,
zachte vormen met een vleugje vintage verwerkt in een subtiel grid, dit omschrijft Curve het best. Het textiel is vervaardigd uit een warme 3D boucl� stof.

Shagreen
Shagreen is gebaseerd op leer gemaakt van roggenhuid, gekend als segrijnleer. Het dessin straalt fashion uit dankzij haar verfijnde, organische structuur. Dit high-end blokdessin is verkrijgbaar in mat of glans.

Platinum
Dit blokkenpatroon heeft een verweerd effect, alsof de tand des tijds de tekening alleen maar mooier maakt. De combinatie van mat en glans geeft deze eyecatcher een warme metaallook.

Symbiosis
Een eclectische mix van intrigerende, sierlijke afbeeldingen. Planten, pluimen en rotan vormen een mooie symbiose en wakkeren je fantasie aan. Opvallend subtiel of eerder subtiel opvallend? Dit dessin is zowel verkrijgbaar in een zacht metaalaccent als expliciete hoogglans. 

Rattan
Dit handgeweven materiaal cre�ert een tijdloze, warme look. Dankzij de schakering van de natuurlijke vezels ontstaat een genuanceerd schaduwspel van licht en donker. Dit effect wordt versterkt door een ondergrond in zilver, cr�me of zwart.

Latus
Een zijde-imitatie die perfect harmonieert met de andere referenties. Met de onregelmatigheden van natuurlijke zijde, met hier en daar een dikkere of ruwere draad en met de volle, intense kleuren van echte zijde.

Waffle Weave
De gebruikte techniek weeft stroken papier in elkaar. Hierdoor ontstaat een gewafeld effect dat doet denken aan wafellinnen stof. Dit cre�ert op een subtiele en verfijnde manier structuur op de muur.

 

 

 

Bron: Arte

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300, Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”