8.10.21

Your Edition Easy Living Collectie

Liefde voor natuurlijke materialen, kleur en mooie stoffen vormen het startpunt van de designers van Your Edition. Met als resultaat, een evenwichtige, verfijnde basiscollectie.

No nonsens doeken met textuur, kamerhoog in een toegankelijk kleurenpalet, met meer en mindere mate van transparantie, meer en minder dichte doekstructuren. Soepelvallend, onderhoudsvriendelijk, met verfijnde gareneffecten voor een subtiel modisch accent.

Ga voor een rijk gevoel in huis door slim te stylen met de basic items van Your Edition uit de EASY LIVING collectie 2021.

City

is een open doek met een heel subtiel glans effect. No nonsens, evenwichtig, strak met een uniform karakter.


Soft

Cleo en Softline zijn kwaliteiten met een hoog soft gehalte. Cleo is soft, transparant en basic in mos en kiezelkleuren met een hele subtiele slub. Softline is vergrijsd, dicht en wat rijker met een keperbinding die voor de nodige souplesse zorgt.


Open

Casio is een in between, met een diversiteit aan garens, zonder al te veel opsmuk, in een kiezel kleurenpalet. Wat dichter met zwaardere garens, een acoustische in between door de absorberende structuur. De draden slingeren speels om elkaar heen en zorgen voor een levendige structuur.


Technic

Palazzo doet wat technisch en futuristisch aan, met modische kleurnuances in de richting van olijf, roest, jeans en goud. Het doek heeft een soort van honingraat structuur. City is open én heeft een technische aandoend rastereffect, dat gevoel doet zich met name voor in de donkerdere kleuren en geeft het doek een stoer, modern uiterlijk. Forza doet een beetje tweedachtig aan. Dichter, luxer, meer geavanceerd met kleuren in een reeks van geelgoud naar steenrood en bruin/grijs tinten. Een rijk doek met een verticale streep die de lengte mooi accentueert.
Bron: Your Edition

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224-213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”