Schone lucht in huis!

Gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren. Uiteraard kun je luchtzuiverende kamerplanten aanschaffen & natuurlijk is ventileren ook een must, maar onze luchtzuiverende gordijnen dragen ook zeker bij aan schone lucht in huis! Wist je bijvoorbeeld dat er door koken op gas stikstofoxide vrij komt? Of dat er chemische stoffen vrijkomen uit plastic of verf? Al deze chemische stoffen kunnen omgezet worden in schone lucht door onze luchtzuiverende gordijnen. Ideaal voor elke ruimte, toch!? Daarom hebben wij maar liefst 4 verschillende gordijnstoffen beschikbaar met deze functionaliteit.

Van een verduisterende kamerhoge gordijnstof tot een prachtige soepel vallende transparant:

Refresh: Luchtzuiverend, verduisterend & kamerhoog.

Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 13 kleuren & dubbelzijdig te gebruiken. Door de verduisterende & luchtzuiverende werking is de Refresh goed toepasbaar in de slaapkamer!


Aireca: Luchtzuiverend & kamerhoog.

Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 12 kleuren & dubbelzijdig te gebruiken. Het kleurenpallet van de Aireca & de Bouclight zijn op elkaar afgestemd zodat je ze met elkaar kunt combineren. Hierdoor is er voor elke ruimte een geschikt gordijn en kun je spelen met de lichtinval!

Bouclight: Luchtzuiverend & kamerhoog.

Beschikbaar in een gevarieerd kleurenpalet van 12 kleuren. Het kleurenpallet van de Aireca & de Bouclight zijn op elkaar afgestemd zodat je ze met elkaar kunt combineren. Hierdoor is er voor elke ruimte een geschikt gordijn en kun je spelen met de lichtinval!
Fresh: Luchtzuiverend & kamerhoog. Deze soepel vallende transparant is beschikbaar in een mooi naturel basispalet van 8 kleuren.

Bron: A House of Happiness

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224-213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”