14.8.20

Jasno-Primewood shutters

Primewood shutters zijn onze houten shutters en gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort die geschikt is voor elk raam en elke ruimte. De subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout geeft de shutters bovendien een exclusieve uitstraling.

Geschikt voor rechte ramen, speciale vormen zoals ronde, driehoekige of schuine ramen, draaikiepramen �n dakramen

Aqualine shutters

Spatwaterproof, h�t kenmerk en de kracht van Aqualine shutters. Hierdoor is het de beste raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters maken we namelijk helemaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof.

Deze kunststof shutters zijn geschikt voor alle speciale raamvormen, behalve rond.

Dankzij het materiaal zijn Aqualine shutters de perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens.

 

Hoe kun je shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:

Verticale bedieningslat aan de voorkant van de lamellen.

Silent view: de verticale bedieningsstok ontbreekt hier. De bediening is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat je de lamellen met je hand in de gewenste stand kunt zetten.

Wil je nog meer mogelijkheden om te spelen met licht? Met de horizontale tussenverbinding kun je de boven- en onderlamellen los van elkaar bedienen. Deze tussenverbinding is noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm. Dit voorkomt dat de shutter gaat verzakken.

Hoe wil je de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze maken is aan jou:

Scharnierende panelen die elk naar ��n kant wegklappen.

Geschakelde panelen die naar ��n zijde wegklappen. Hierbij kan je dus 2 of meer panelen aan elkaar laten koppelen, waardoor ze minder ver de ruimte inkomen als je ze open zet.

Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.

Het paneel met de hand eraf halen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).


Bron: Jasno

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”