2.10.20

BRENG SCHOONHEID, DIEPTE EN TEXTUUR AAN UW MUREN. ABSOLUTE MATT EMULSION.

ABSOLUTE MATT

Absolute Matt Emulsion van Little Greene is de klassieke afwerking voor binnenmuren en plafonds. Ze is verkrijgbaar in het complete palet van Little Greene, heeft een glansniveau van slechts 3% en biedt na het drogen een ongelooflijk kalkachtige, effen afwerking, die zorgt voor meer karakter, diepte en textuur in het schema.

EEN PRACHTIGE AFWERKING

De afwerking op waterbasis is de ideale keuze zowel voor muren als plafonds in woonruimten met weinig verkeer, slaapkamers en studeerkamers, waar esthetiek essentieel is. Absolute Matt heeft een zeer laag glansniveau van slechts 3%, en biedt daarom een prachtig effen, pigmentrijk uitzicht, met kleuren die subtiel veranderen bij ander licht.

Het kalkachtige uitzicht van Absolute Matt is vooral merkbaar op de donkere tonen van het palet van Little Greene. De textuurkwaliteit van de afwerking verbetert de esthetiek van rijkere, diepere tinten zoals �Lamp Black,� �Obsidian Green� en �Basalt.� Zie beschikbare kleuren.

MAKKELIJK AAN TE BRENGEN

Absolute Matt is sneldrogend en vrijwel geurloos en heeft een hoge dekking, waardoor het makkelijk aan te brengen is, zodat u uw project snel kunt voltooien met minimaal tijdverlies. Het hoge pigmentniveau in de verf zorgt voor een rijke kleurdiepte, wat betekent dat je minder lagen nodig hebt om de perfecte afwerking te bereiken. Zie beschikbare kleuren.

KINDVRIENDELIJK

Absolute Matt is gecertificeerd als �Kindvriendelijk� in BS EN 71-3: 2013 (ook bekend als de Speelgoed Verf normen), bevat bijgevolg geen gevaarlijke ingredi�nten is volledig veilig voor gebruik in alle ruimten van een gezinswoning. 

ADEMENDE VERF

Een traditionele, ademende afwerking die ideaal is voor binnenmuren van kalk of natuurlijk gips en ook een uitstekende keuze voor monumenten.

 

Bron: Little Greene

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”