5.2.21

Pvc vloer: ontdek alle voordelen.

Pvc vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Met een Pvc vloer haal je een vinyl vloer in huis waar je nog jaren plezier aan hebt.

Een aangenaam zacht en warm gevoel �n stil

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een pvc vloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een Pvc-vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming. 

Een van de grote voordelen van Moduleo pvc vloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Beschermende, onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag

Je Pvc-vloer kan tegen een stootje, een hele geruststelling dus. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin. De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig.

Vinyl stoot water af, waardoor een Pvc-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. De pvc vloer is water- en slipbestendig en erg makkelijk in onderhoud.

 

Bron: Moduleo 

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”