2.6.21

Ventileren met horren!


Plissé hordeur

Er zijn 3 typen hordeuren, die voor verschillende typen deuren(openingen) kunnen worden toegepast. Hieronder zie je welke soort hordeuren wij in het assortiment hebben. Wil je geholpen worden in de keuze welke hordeur het best bij jouw deur(opening) past? Laat u adviseren door Partners at Home

Plissé hordeur-Rolhordeur-Vaste hordeur

Horren voor draaikiepraam

Er zijn 3 typen draai- kiepramen, soms ook wel kiep-/kantelramen genoemd: van aluminium, hout of kunststof. Omdat deze altijd naar binnen scharnieren komt de hor altijd aan de buitenzijde te zitten. De meestverkochte hor voor draaikiepramen is onze inklemhor (ook wel inzethor genoemd), of de inklem UNIT. Maar ook de SUPER+ is een prima oplossing en in sommige gevallen de veerstifthor of voorzethor.

Horren voor draairaam naar binnen

Deze raamtypen gaan naar binnen open. Voor raamdecoratie kan dat een probleem zijn, maar gelukkig niet voor horren. Alle horren worden in dit geval buiten geplaatst.

Horren voor draairaam naar buiten

Deze raamtypen gaan naar buiten open. Alle horren worden in dit geval binnen geplaatst. Meer informatie? Partners at Home kan je altijd van het beste advies voorzien.


Bron: Unilux

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”