9.9.20

Loft 79-No nonsens gordijnstoffen. Toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit.

Loft 79 heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk.

LUXE GORDIJNEN

E�n van de ambitieuze uitgangspunten van Loft79 is de essentie van architectuur te vertalen naar luxe gordijnen. Architectonische kenmerken vertaald naar verstilde details.

 

WITTE GORDIJNEN

Een goede basis voor elk interieur

Sneeuwwit. Porseleinwit. Melkwit. Papierwit. Lelietjesvandalenwit. Wolkenwit. Wit is relatief en geduldig. Zuiver witte gordijnen bestaan niet. We hebben het altijd over een tint wit die zichtbaar wordt als er een andere wit naast wordt gehouden. Het onderscheid in witten ontstaat onder andere door de materialiteit en doekconstructie in het geval van stof en gordijnen. Een wit linnen doek is en oogt anders wit, dan een wit polyester doek.

Strak en modern

Witte gordijnen worden makkelijk met strak en modern gelinkt. Maar afhankelijk van de tint wit, het materiaal en de binding kan wit ook prima in een meer landelijk interieur toegepast worden. Een witte transparant in polyester oogt modern en industrieel. Maar een witte, grove linnen in een dichte binding past prima in een meer landelijk interieur.

Klassiek en landelijk

En een softe, witte velours in een modernklassieke setting. Uiteraard doet de witheid ook veel. Dat extra puntje geel wat voor net wat meer warmte in de kleur zorgt zul je eerder bij een landelijk interieur terugvinden terwijl een modern interieur vaak witter is en daar een puntje grijs wenselijker is.

 

Bron: Loft 79

 

Inspiratie & Advies:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”