11.9.20

Geef sfeer aan uw woning met shutters!

Shutters

Van oudsher bedoelt om een raam hermetisch af te sluiten, zijn shutters de trend van nu. Nog steeds hebben ze de mogelijkheid om ramen af te sluiten, maar vormen tegenwoordig een sfeervolle blikvanger in huis. Met shutters in huis heeft u iets bijzonders.

Shutters zijn kostenbesparend op de lange termijn

Shutters zijn niet zomaar raamdecoratie. Ze werken ook isolerend. Zo houdt u in de winter de warmte binnen, terwijl het zomers lekker koel blijft in huis. Shutters zitten in een frame verwerkt die op maat worden gemaakt voor elk raam. Het raam wordt zo volledig afgesloten. Dit geeft de shutters een isolerende functie. U bespaart zo flink op uw energierekening!

Shutters zijn kind- en allergievriendelijk

Shutters zijn makkelijk schoon te houden. Simpelweg met een licht vochtig doekje over de lamellen en alle stof verdwijnt. Wel zo prettig bij allergie�n. Bovendien zijn shutters zeer kind vriendelijk. Zo zitten er geen touwtjes aan waar kinderen in vast kunnen blijven zitten en de lamellen zijn eenvoudig te bedienen waardoor een kind er aan kan zitten zonder het kapot te maken.
 

Geef sfeer aan uw woning met shutters

Primewood shutters van white teak.

Ecowood shutters, duurzaam �n voordelig.

Ecowood Plus ABS materiaal. Door het lichtere materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. De Ecowood Plus shutters zijn leverbaar in 18 lakkleuren.

 

Inspiratie & advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”