9.4.21

De River Oak collectie van mFLOR

Het luxe, eiken dessin kent een subtiele houtnerf en bescheiden kleurnuances en straalt daarmee precies die rust en warmte uit die je zoekt. In 6 eigentijdse kleuren transformeert de River Oak iedere ruimte tot een plek waar je je fijn in voelt. Cre�er ook die fijne woonkamer, die sfeervolle winkel of dat luxe restaurant met de River Oak collecties.

mFLOR PVC-vloeren voelen comfortabel warm en zacht aan en minimaliseren het loopgeluid. Bovendien is een keuze voor mFLOR een bewuste keuze. Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan voorop bij de productie van onze vloeren. Alle mFLOR PVC-vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig en vrij van schadelijke weekmakers. Voorzien van een oersterke slijtlaag gaat de vloer jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. Met mFLOR is het zorgeloos genieten.

Een River Oak voor iedere toepassing

Voor nagenoeg iedere ruimte en toepassing is er een River Oak, de collectie bestaat namelijk uit 3 varianten. Varieer eenvoudig met verschillende formaten of legpatronen, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. De standaard River Oak is 121,92 x 22,86 cm en is slechts 2 mm dik, maar voldoet uiteraard aan de welbekende mFLOR kwaliteit. Dat maakt deze serie uitstekend geschikt voor iedere ruimte.

 

Bron: Mflor

 

Nieuwsgierig naar alle kleuren en afmetingen van de nieuwe River Oak serie? 

 

Advies & Inspiratie

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Terug naar alle nieuws
No items found.
Partners at Home: hét beste idee voor je woning!”